Puhelin

0400-852177 

    Sähköposti

info@ratsutilawikner.com

Ratsastuskoulu

Toivotamme tervetulleiksi kaiken ikäiset ja tasoiset ratsastajat. Pienille ratsastajille on omat ryhmänsä

Toimintaamme kuuluu :

  • Eri tasoisten ja ikäisten ratsastusryhmät, myös pienryhmät ja alle kouluikäisten naperoryhmät
  • Pararatsastus
  • Kurssit
  • Leirit kesäaikaan
  • Kilpailuja, valmennuksia ja koulutustoimintaa yhdessä KyIF-ratsastusjaoksen kanssa

Katso myös yleiset toimintaohjeet oppilaille ja huoltajille 

Tunnit

Tunteja järjestetään pääsääntöisesti arkisin klo 16-21, la klo 9-15 ja su klo 16-20. 

Ratsastuskouluryhmillä on keskimäärin kolme koulutuntia ja yksi estetunti kuukaudessa. Sään salliessa ryhmät myös maastoilevat. Lajikokeilut, kuten polocrosse tai working equitation ovat mahdollisia ryhmäläisten toiveiden mukaan. Lisäksi meillä on este- ja koulupainotteisia pienryhmiä. Lapsille ja aikuisille on omat tasoryhmät. Ratsastuskouluoppilaiden on mahdollista osallistua tallin kotikisoihin ratsastuskoulun hevosilla. 

Olemme lapsiystävällinen ratsastuskoulu, ja lasten ryhmillä on myös leikkitunteja: leikit ja pelit ponien kanssa kehittävät hauskalla tavalla perusratsastusta. Alle kouluikäisille on omat naperotunnit, joihin sisältyy ohjattua ponin hoitoa ja ratsastusta yhdessä oman avustajan kanssa. 

Talvisin ja huonolla säällä tunnit pidetään lämpöeristetyssä maneesissa. Hyvällä säällä käytössä on kaksi ratsastuskenttää ja maastoreittejä.

Tallille on hyvä saapua noin puoli tuntia ennen ratsastustunnin alkua, sillä oma ratsu hoidetaan ja varustetaan itse ennen ratsastustuntia ja ratsastustunnin jälkeen.  Apua saa aina kysymällä!

Kysy lisätietoja - autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan ryhmän!