Puhelin

0400-852177

Ratsastuskoulu

Meillä on ratsastustunteja kaiken ikäisille ja tasoisille. Pienille ratsastajille on omat ryhmät.

Toimintaamme kuuluu :

  • Eri tasoisten ja ikäisten ratsastuskoulutunnit, myös pienryhmät
  • Pararatsastus
  • Kurssit
  • Leirit kesäaikaan
  • Kilpailuja, Talent-valmennusohjelma ja koulutustoimintaa yhdessä KyIF-ratsastusjaoksen kanssa

Katso myös yleiset toimintaohjeet oppilaille ja huoltajille

Tunnit

Tunteja järjestetään pääsääntöisesti arkisin klo 16-21, la klo 9-17 ja su klo 16-20.

Ratsastuskouluryhmillä on keskimäärin kolme koulutuntia ja yksi estetunti kuukaudessa. Sään salliessa ryhmät myös maastoilevat. Lajikokeilut, kuten polocrosse tai working equitation ovat mahdollisia ryhmäläisten toiveiden mukaan. Lisäksi meillä on este- ja koulupainotteisia pienryhmiä. Lapsille ja aikuisille on omat tasoryhmät.

Olemme lapsiystävällinen ratsastuskoulu, ja lasten ryhmillä on myös leikkitunteja: leikit ja pelit ponien kanssa opettavat hauskalla tavalla perusratsastusta. Alle kouluikäisille on omat naperotunnit, joihin sisältyy ponin hoitoa ja ratsastusta yhdessä oman avustajan kanssa.

Talvisin ja huonolla säällä tunnit pidetään lämpöeristetyssä maneesissa. Hyvällä säällä käytössä on kaksi ratsastuskenttää ja maastoreittejä.

Ratsastuskouluoppilaiden on mahdollista osallistua tallin kotikisoihin ratsastuskoulun hevosilla. Tavoitteellisille junioreille lisäksi mahdollisuus osallistua yhteistyössä KyIF-ratsastusjaoksen ja SRL:än kanssa järjestettävään Talent-valmennusohjelmaan.

Tallille on hyvä saapua noin puoli tuntia ennen ratsastustunnin alkua, sillä oma ratsu hoidetaan ja varustetaan itse ennen ratsastustuntia ja ratsastustunnin jälkeen. Apua saa aina kysymällä!

Kysy lisätietoja - autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan ryhmän!