Puhelin

0400-852177

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Yksityishevosten talli

Yksityishevosten talli on valmistunut v. 2004. Tallissa on hevosten karsinoissa lantaimuri, jonka ansiosta talli-ilma on varsin pölytöntä.

Tallissa on 26 karsinapaikkaa sekä tauko- ja kokoontumistilana ratsastajille "saluuna". Tallin yläkerrassa on tila, jossa voi pitää pienimuotoisia kokouksia ja hevosaiheista koulutusta. Siellä myös leiriläiset syövät.

Karsinat ovat neljässä omassa osastossaan ja tallissa on kaksi pesukarsinaa. Hevoset tarhaavat puolet päivästä, joko yksin tai laumassa.

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Ratsastuskoulun talli

Toinen ratsastuskoulun talleista on otettu käyttöön v. 2011. Tämä talli lämpiää tarvittavilta osiltaan ekologisesti lantalasta otettavan lämpimän kiertoveden avulla. Hevoset asuvat tilavasti kahdessa kerroksessa ja voivat katsoa ulos täysin avattavista ikkunoista.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Maneesi

Maneesi (25,5m x 75m) on lämpöeristetty, jonka ansiosta ratsastusolosuhteet ovat miellyttävät läpi vuoden. Rakennustekniset ratkaisut säilyttävät lämmön/viileyden maneesissa ekologisesti.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Ratsastuskentät

Tilalla on kaksi valaistua ratsastuskenttää, joista toinen (26m x 62m) on alta kasteleva, pölyämätön ja joustava, erittäin "hevos- ja ihmisystävällinen".


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Ulkotarhat

Ulkotarhoista vesi valuu joko panospuhdistamoon tai imeytyy turvallisesti maahan. Tilan jätevedet johdetaan panospuhdistamoon.